COACH TRAJECTEN

Wil jij meteen aan de slag met een thema wat voor jou belangrijk is? Hier onder vind je kant en klare trajecten met een duidelijk begin en eind en een vaste prijs. Klik op een van van de trajecten voor meer informatie. Is er geen traject bij wat precies op jou van toepassing is, vraag dan een adviesgesprek aan om samen te onderzoeken wat jouw coachvraag inhoud en hoe Harm Oosterhuis jou hierin kan ondersteunen.

COACHTRAJECT
VADERSCHAP 2.0

In 5 sessies breng je jouw vaderschap op het niveau waar jij blij van wordt! Middels wandelcoaching in de natuur ga je doelgericht aan de slag.

COACHTRAJECT
WERK PRIVÉ BALANS

Een van de grootste uitdagingen als man is het vinden en behouden van een gezonde werk-privé balans. Met dit traject doorbreek je ongezonde patronen en ga je keuzen maken die gezond zijn en passen bij je ambities.

COACHTRAJECT
STRESS EN ONTSPANNING

Heb je veel stress en lukt het je maar moeilijk om te ontspannen? Met dit coachtraject pak je de stress aan en maak je ruimte vrij om weer op een ontspannen manier in het leven te staan.

COACHTRAJECT
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Wie zit er achter het stuur van jouw leven? Heb jij het gevoel dat de dingen jou overkomen? Dat de tegenvallende resultaten in je leven vooral het gevolg zijn van omstandigheden? Wil je de regie terugpakken over je leven? Dan is dit traject voor jou bedoeld!

COACHTRAJECT
EFFECTIEF OMGAAN MET CONFLICTEN

Wil jij leren hoe je effectief om kunt gaan met conflicten, zodat je weer innerlijke rust ervaart en je relaties versterkt? Dan is dit traject wat je zoekt!