INDIVIDUEEL TRAJECT ZWEDEN

Zo kan een Individueel Traject Zweden eruit zien bij Hunter Coaching

Een geweldige outdoor ervaring in de Zweedse natuur, gecombineerd met de diepgang die je zoekt om doorbraak en groei in jouw leven te zien!

Voor wie? Een individueel coachtraject is voor wie echt de tijd en aandacht wil besteden aan het oplossen van zijn probleem of uitdaging. Bijzonder geschikt als er ook naar het verleden moet worden gekeken om te begrijpen wat er in het hier en nu gebeurt.
Als er pijn, verdriet of boosheid in je zit, of als je steeds weer vastloopt in hetzelfde patroon met jezelf, je parnter/kids of je omgeving. Ook bij vragen als “Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ligt mijn kracht?” is dit een uitstekende keuze.

Hoe werkt het? Je verblijft in een hotel of BNB in de buurt. Elke dag ga je een dagdeel op pad samen met Harm Oosterhuis. Jullie kunnen dagelijks een mooie hike maken, maar er zijn ook verschillende gave activiteiten om samen te ondernemen. Samen ervaringen delen, maakt het makkelijker om in gesprek te komen en bovendien is het bewezen veel effectiever dan alleen maar praten. Samen ontdekken jullie de antwoorden op je vragen.
Het programma bestaat uit 3-5 dagen (elke dag ben je 1 dagdeel op pad met Harm).

Activiteiten zomer (incl lunch)
– hiken €25
– (snoek)vissen met de boot €50
– bezoek ondergronds kruitfabriek uit WW2 €50
– boom omzagen en in mootjes hakken €25
– kanotocht €75

Activiteiten Winter (incl lunch)
– hiken €25
– bezoek ondergrondse kruitfabriek €50
– tocht met husky’s en slede €125
– sneeuwscooter safari €200-400 (afhankelijk van duur)
– ijsvissen €25
– boom omzagen en in mootjes hakken €25

Prijs
– €350 euro per dagdeel plus de kosten voor de activiteiten

Let op: het is mogelijk om dit zakelijk af te nemen via je eigen bedrijf of werkgever.

Wil jij meer informatie over Retraite in Zweden?                                                                    Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.