HARM OOSTERHUIS

Mijn naam is Harm Oosterhuis, getrouwd en vader van drie zonen.
Ik woon met mijn gezin in Zweden sinds 2022.

Ik ben een nieuwsgierig en geïnteresseerd mens. Van jongs af aan heb ik al antennes voor hoe het met anderen gaat en of er misschien iets met iemand aan de hand is.
Ik ben altijd geïnteresseerd in de drijfveren van mensen en hoe ze tot hun keuzes komen. Ik ben open, echt en direct. Mensen zijn geneigd om mij veel te vertellen. Regelmatig vertellen volkomen vreemden mij hun levensverhaal in de supermarkt of bij een toevallige ontmoeting op straat.

Ik ben een man met energie en gedrevenheid. Ik wil alleen doen waar ik echt in geloof en wordt graag uitgedaagd. Ik ben gevoelig en analytisch, creatief en een tikkeltje eigenwijs. Deze eigenschappen kan ik goed gebruiken in mijn werk.

Ik heb een passie voor alles wat met natuur te maken heeft. Geen beest zo gek of ik heb het wel eens in handen gehad, gefotografeerd of op afstand bewonderd. Ik word dan ook regelmatig vergeleken met Freek Vonk. In de natuur kom ik tot rust, tot inzicht en voel ik me vrijer dan waar ook.

Nadat ik mijn studie Psychomotorische Therapie heb afgerond, heb ik in verschillende branches gewerkt. Vanuit mijn rol als teamleider in de zorg, ben ik mij sinds 2020 volledig gaan richten op het coachen van mannen. Dit werk doe ik elke dag weer met veel plezier!

Mannen zijn vaak erg goed in problemen zelf oplossen. Hulp vragen op het juiste moment kan daardoor wel lastig zijn. Je hebt de juiste persoon nodig die je vertrouwt met jouw probleem of uitdaging. Ik wil middels mijn coaching hierin van betekenis zijn. Mannen helpen om goed voor zichzelf te gaan zorgen en zo mee te bouwen aan gelukkige, gezonde mannen, die op hun beurt weer bijdragen aan hun gezin, hun werk en hun omgeving.

Logisch voor mij om dit te combineren met mijn passie voor de natuur en dus naar buiten te gaan. Binnen zitten in een kantoor is niet mijn ding. Ik ga de natuur in met jou en daar, al lopend, tot rust komend, ontstaat er ruimte, letterlijk en figuurlijk.

Benieuwd naar wat ik voor je zou kunnen
betekenen?

Ik praat daar graag met je over in een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek. We maken kennis, jij deelt je vragen en wensen, ik kom met een voorstel van hoe ik je kan helpen!