COACHTRAJECT
persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap. Waar wordt jouw leven door bepaald? Door de dingen die je overkomen, of de keuzes die jij maakt? Wil jij dat er verandering komt in jouw leven en jouw dromen waarmaken? Dan is persoonlijk leiderschap een onmisbare pijler voor succes.
Persoonlijk leiderschap betekent dat jij zelf sturing geeft aan je leven en verantwoordelijkheid neemt voor hoe jouw leven verloopt. Je verlegt de focus naar dat waar jij invloed op kunt uitoefenen. Het geeft antwoord op de vraag, ben ik machtig of machteloos? Dit coachtraject helpt jou om te groeien in persoonlijk leiderschap. Het is een thema waarover je nooit bent uitgeleerd, maar dit traject helpt je om hier een enorme stap in te maken!
  • Traject van 5 sessies met duidelijk begin en eind

  • Duidelijkheid over jouw identiteit m.b.t. persoonlijk leiderschap

  • Van machteloosheid naar machtig!

  • Na 5 sessies ben jij enorm gegroeid in persoonlijk leiderschap!

  • De start van blijvende groei in duurzame ontwikkeling

SESSIE 1: SCHERPSTELLEN EN EEN FOTO MAKEN

Tijdens de eerste sessie onderzoeken we hoe jouw leven verloopt. Welke aspecten van je leven lopen goed en welke ben je minder tevreden over? Hoe pak je op dit moment de dingen aan die je wilt bereiken. Hoe ga je om met tegenslagen? Hoe ga je om met successen?

We gaan hierin de verschillende levensgebieden bij langs, je werk, je vriendschappen en relaties, je gezin en jouw persoonlijk welzijn. Na deze sessie hebben jij en de coach zicht op hoe het ervoor staat in je leven op dit moment.

SESSIE 2: ACHTERUIT EN VOORUIT KIJKEN

TJouw identiteit en overtuigingen staan centraal in deze sessie. Vanuit welke basis bouw jij je leven op? Heb jij van je ouders geleerd dat je alles kunt bereiken in je leven of juist dat je maar moet afwachten en hopen dat het goed uitpakt in je leven? Mocht je met hun steun zelf ontdekken en leren, of werd je klein gehouden en moest je vooral volgen en gehoorzaam zijn?
Hoeveel geloof heb jij in je eigen kunnen? Geloof je dat je competent bent, of zie je jezelf als een geboren verliezer? Welke invloed heeft dit op jouw denken, voelen en handelen? Een spannende sessie, want we gaan de diepte in om de bron te onderzoeken van jouw leven!

SESSIE 3: BELANGEN EN WAARDEN IN BALANS

Iedereen heeft kwaliteiten en gebieden in zijn leven die meer aandacht nodig hebben. Dit kan liggen op het gebied van identiteit en mindset, maar ook in bewustwording of hele praktische vaardigheden en competenties die nodig zijn bij persoonlijk leiderschap.
Tijdens deze sessie identificeren we waar je al erg goed in bent en waar jouw grootste uitdagingen liggen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Door dit overzicht te creëren heb jij helder wat je te doen staat om te gaan groeien.

SESSIE 4: EEN PASSEND PLAN

Tijdens deze sessie ga je keuzes maken. Het is belangrijk om niet alles tegelijk te willen, maar het haalbaar te maken voor jezelf. Ook dit is persoonlijk leiderschap. Samen met je coach identificeer je de 3 krachtigste interventies die jij kunt doen in je eigen leven op dit moment. Dit kan zijn dat jij besluit ergens mee te stoppen, iets vanaf vandaag nooit meer te zeggen of om een gezonde gewoonte prioriteit te geven in jouw leven vanaf nu!

Door het terug te brengen tot 3 concrete en haalbare stappen, maak je het meetbaar en haalbaar en ga jij succesvol zijn.

SESSIE 5:EVALUEREN EN LOSLATEN

Persoonlijk leiderschap is geen sprint en ook geen marathon. Het is een wandeling die jouw levensloop bepaalt door elke dag een stap in de goede richting te zetten. Tijdens deze laatste sessie staan we stil bij de toekomst. Hoe ga je deze nieuwe route gezond en zonder blessures of dwaalsporen blijven bewandelen? Wat heb jij nodig om te blijven groeien en ontwikkelen, hoe houd je jezelf scherp en voorkom je dat je weer terugvalt in een oud patroon? Tijdens deze sessie onderzoeken we wat jouw hulpbronnen zijn en hoe jij die gaat inzetten om jouw nieuw verworven inzichten en vaardigheden te behouden en verder te ontwikkelen.

Praktische informatie:

  • 5 sessies van 1,5 uur, wandelend in de natuur.
  • Elke 14 dagen een sessie, totale tijdsduur +/- 10 weken.
  • Elke sessie een haalbare opdracht of uitdaging om thuis mee aan de slag te gaan.
  • Locatie in overleg.
  • Investering: €675 incl. btw. (reiskosten kunnen van toepassing zijn afhankelijk van gekozen locatie)

Aan de slag:

Wil jij met persoonlijk leiderschap aan de slag? Ben jij eraan toe om zelf achter het stuur te gaan zitten? Of heb je nog vragen voordat je besluit of je deze stap gaat zetten? Neem gerust CONTACT op voor meer informatie, of plan meteen een gratis adviesgesprek in.