VOOR BEDRIJVEN – COACHING EN TEAMBUILDING

HET BESTE VOOR UW MEDEWERKERS.
INVESTEREN IN DUURZAAME INZETBAARHEID.
STERKE EN EFFECTIEVE TEAMS.

Voor bedrijven: coaching en teambuilding.

Personeel behouden en gezond houden is vaak een enorme uitdaging. Wanneer medewerkers niet goed in hun vel zitten, zullen ze minder goed presteren en ook een negatieve invloed hebben op collega’s. Aan de andere kant is een gelukkige en gezonde medewerker van onschatbare waarde voor uw organisatie. Zij melden zich minder vaak ziek, zijn productiever en zijn eerder geneigd om bij uw organisatie te blijven. Niet altijd vindt een medewerker het fijn om met een leidinggevende of medewerker uit de organisatie te praten. Het kan de het gevoel van veiligheid bevorderen wanneer een coach van buiten de organisatie de begeleiding van uw medewerker uitvoert. Hunter Coaching biedt coaching en teambuilding voor bedrijven, met oog voor de medewerker en uw organisatie.

Coaching.

Hunter Coaching biedt individuele coaching aan uw medewerkers. De coaching vindt plaats in de vorm van wandelcoaching. De stijl is oplossingsgericht. Vooraf worden met de medewerker en leidinggevende afspraken gemaakt over doelen, tijdsduur, locatie, etc. Het resultaat is dat uw medewerker met meer plezier naar het werk gaat, obstakels overwint en meer bijdraagt aan uw organisatie. Wilt u vrijblijvend kennis maken met coach Harm Oosterhuis, maak dan een AFSPRAAK.

Teambuilding.

Hunter Coaching biedt een unieke vorm van teambuilding aan, waarbij de medewerkers leren vliegvissen en als team de verbinding versterken. Vertrouwen is DE basis voor elk succesvol team. Vertrouwen groeit wanneer je elkaar beter leert kennen en samen nieuwe ervaringen opdoet. Vliegvissen is niet alleen een leuke en sportieve activiteit, maar is ook een leerproces waarin je als team en individu meer inzicht krijgt. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op via het contactformulier.

BENIEUWD NAAR WAT IK VOOR UW ORGANISATIE ZOU KUNNEN BETEKENEN?

Ik maak graag vrijblijvend kennis met u en uw organisatie. Tijdens deze kennismaking bespreken we uw wensen als werkgever en hoe ik daar als coach bij kan aansluiten.