HUNTER COACHING

De naam Hunter, van Hunter Coaching, komt natuurlijk van het Engelse woord voor jager.

Nee, maak je geen zorgen, je hoeft niet het bos in met pijl en boog of achter de vrouwen aan jagen. De jager van Hunter Coaching heeft een diepere betekenis. Het gaat om de waarden van de jager en een levensstijl die bij hem past. Als jij je eigen waarden in jouw leven de ruimte geeft, ben je net als die jager die in zijn element is.

De jager staat voor vrijheid, voor je eigen doelen gaan, zelf tijd en tempo bepalen. Voor energie hebben. Voor je werk met passie doen en ’s avonds moe maar voldaan je bed in gaan en dan goed slapen. De jager is trots op wat hij doet en wat hij betekent voor zijn gezin en omgeving. De jager laat zijn leven niet bepalen door wat hem overkomt, door verwachtingen van anderen en alles wat zogenaamd moet, nee, hij kiest zelf! Hij heeft respect voor zichzelf en anderen en ontvangt dat ook terug.

Benieuwd naar wat ik voor je zou kunnen
betekenen?

Ik praat daar graag met je over in een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek. We maken kennis, jij deelt je vragen en wensen, ik kom met een voorstel van hoe ik je kan helpen?