vliegvis coaching

Midden in de natuur ONTSPANNING vinden? De dagelijkse bezigheden helemaal loslaten en tot RUST komen? Aan de waterkant weer nieuwe ENERGIE op doen? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat kan met VLIEGVISCOACHING.

Je leert vliegvissen in een aantal lessen en leert meer over jezelf en hoe jij meer RUST, ONTSPANNING en ENERGIE krijgt. Aan het einde van dit traject heb je dus niet alleen een gave actieve hobby erbij, maar ook meer rust, ontspanning en energie zodat je weer lekker in je vel zit.

Personal Coaching: Ontdekken door te doen werkt soms beter dan alleen maar praten. Vliegvis Coaching brengt jou dichter bij de natuur en dichter bij jezelf. Je ontdekt waar je kracht ligt zodat je vol energie kunt leven en werken.

De kunst van het vliegvissen lijkt op de kunst van het leven. 2 vliegen in 1 klap! Je focust op het doel, de juiste balans tussen ontspanning en inspanning en zet door zodat je in beiden succesvol bent. Leer met vliegvis coaching in 6 lessen de basis van het vliegvissen en werk aan de basis van je eigen leven.

“If I fished only to capture fish, my trips would have ended long ago”
Zane Grey

Je leert patronen herkennen, wat is effectief en wat belemmert mij? Je oefent met nieuwe gedrag en in de ontspanning komt je tot nieuwe inzichten over jezelf. Hierdoor ga je keuzes maken die gezond zijn voor jou.

WIL JIJ DIT? Neem dan contact op, dan bel ik je binnenkort, of plan zelf een gratis en vrijblijvend afspraak in.