VISGIDS ZWEDEN, VÄRMLAND, HAGFORS

visgids zweden

Wil jij graag snoeken vangen in Zweden? Dan maak je de beste kans met een visgids. Harm Oosterhuis kent de Zweedse meren, weet waar de snoeken zitten en hoe en met welk aas je ze gaat vangen! Of je nu veel of weinig ervaring hebt met vissen, of zelfs nog nooit een vis hebt gevangen, hier ben jij aan het juiste adres!

METEEN BOEKEN? Bel naar: 0031612451915 of 0046793505111

Je hebt de keuze uit de volgende opties:

 • Een dagdeel (4 uur) snoekvissen met de boot op een van de meren in de omgeving van Hagfors. Max 3 vissers (€250)
 • Vliegvisles (1,5 uur)  (€95)
 • Visles, de basis van het vissen leren, vissen op voorn en baars met vaste hengel of werphengel. (1,5 uur)(€85)
 • Supertour, avond vissen (4 uur), overnachting op onbewoond eiland en een gevangen vis eten. (€575)

Een wat uitgebreidere uitleg van de verschillende opties:

 • Dagdeel snoekvissen
  Een ochtend, middag of avond (4 uur) snoekvissen met de boot op een van de vele meren rondom Hagfors. We spreken af op locatie en daar kun je meteen instappen. Afhankelijk van de omstandigheden gaan we werpend en/of slepend vissen. Het doel wordt snoek vangen en je kunt zelf aangeven of je liever voor de aantallen gaat, of gericht op de grootsten van het meer. Het is mogelijk om je eigen materialen te gebruiken of hengels en aas te huren. (€15).
 • Vliegvisles
  De basis van het vliegvissen leren, zodat je met succes met de vliegvishengel aan de slag kunt. Je leert het “op het droge” en gaat pas daarna echt vissen met de vliegvishengel. Zo leer je de juiste techniek en zul je daarna met veel plezier en succes vliegvissen.
 • Visles
  Voor wie nog geen of heel weinig ervaring met het vissen heeft, is dit de ideale optie! Je leert echt de allereerste basis van het vissen en vangt ook meteen je eerste vissen. Ook zeer geschikt voor (ouders en) kinderen. Je leert alles over aas, vissoorten en techniek die je nodig hebt om je eerste vissen te gaan vangen!

Met welk aas vis je in Zweden op snoek? Lees het HIER!

BOEKEN: Bel naar: 0031612451915 of 0046793505111, of mail naar info@hunter-coaching.nl

HARM OOSTERHUIS – VISGIDS IN ZWEDEN