VISGIDS ZWEDEN, VÄRMLAND, HAGFORS

visgids värmland

Visgids Värmland. Kom jij deze zomer naar Värmland en wil je graag snoeken vangen? Samen met je vrienden, of met je kids? Dan is het slim om met een visgids op pad te gaan. Dan kom je meteen op de goede stekken en vang je veel meer vis! Visgids Harm is jouw professionele en gezellige visgids die zorgt voor een onvergetelijke dag op het water!

METEEN BOEKEN? Bel naar: 0031612451915 of 0046793505111

Dit zijn de mogelijkheden bij Visgids Harm:

 • Een dagdhalve dag (4 uur) snoekvissen op de boot op een van de prachtige meren in de regio Hagfors. Max 3 vissers (€250)
 • Vliegvisles, voor beginners over gevorderden die hun techniek willen verbeteren (1,5 uur) max 2 vissers(€95)
 • Visles, de basis van het vissen leren, vissen op voorn en baars met vaste hengel of werphengel. Max 4 vissers (1,5 uur)(€75)
 • Supertour, avond vissen (4 uur), overnachting op onbewoond eiland en een gevangen vis eten. Max 3 vissers. (€575)

Uitleg van de verschillende opties:

 • Halve dag snoekvissen
  Een ochtend, middag of avond (4 uur) snoekvissen met de boot op een van de vele meren rondom Hagfors. We spreken af op locatie en daar kun je meteen instappen. Afhankelijk van de omstandigheden gaan we werpend en/of slepend vissen. Het doel wordt snoek vangen en je kunt zelf aangeven of je liever voor de aantallen gaat, of gericht op de grootsten van het meer. Het is mogelijk om je eigen materialen te gebruiken of hengels en aas te huren. (€15).
 • Vliegvisles
  De basis van het vliegvissen leren, zodat je met succes met de vliegvishengel aan de slag kunt. Je leert het “op het droge” en gaat pas daarna echt vissen met de vliegvishengel. Zo leer je de juiste techniek en zul je daarna met veel plezier en succes vliegvissen.
 • Visles
  Voor wie nog geen of heel weinig ervaring met het vissen heeft, is dit de ideale optie! Je leert echt de allereerste basis van het vissen en vangt ook meteen je eerste vissen. Ook zeer geschikt voor (ouders en) kinderen. Je leert alles over aas, vissoorten en techniek die je nodig hebt om je eerste vissen te gaan vangen!

Met welk aas vis je in Zweden op snoek? Lees het HIER!

DIRECT BOEKEN: Bel naar: 0031612451915 of 0046793505111, of mail naar info@hunter-coaching.nl

Betaling kan contant of met kaart. (VISA/Mastercard)

HARM OOSTERHUIS – VISGIDS IN ZWEDEN