Testimonials

WIL JE IN CONTACT KOMEN VOOR MEER INFORMATIE?
Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaring hebben met outdoor en wildkamperen?

Antwoord: Nee dit is niet nodig, je krijgt van tevoren een complete paklijst en wordt waar nodig geholpen tijdens de Outdoorweek. Van tevoren een keer je eigen tentje opzetten is wel aan te raden.

Hoe fit moet ik zijn om te kunnen deelnemen?

Je moet in staat zijn een flink stuk te lopen met je rugzak (ongeveer 18 kilo) op oneffen terrein. Voor de meeste mensen is dit (na een paar keer oefenen vooraf) prima haalbaar. Bij rug- of knieklachten eerst medisch advies inwinnen bij je medisch professional.

Wat moet ik doen als ik mijn coachvraag nog niet helemaal helder heb?

Neem gerust contact op met Harm Oosterhuis. Hij helpt je vrijblijvend om je coachvraag scherp te krijgen. Je kunt dit doen via het formulier hiernaast of bellen met het nummer +31 6 1245 1915

Hoe kan ik reizen naar Zweden?

Er wordt een appgroep gestart voor alle deelnemers. Daarin kan worden afgestemd of en hoe er samen gereisd wordt. Je kunt vliegen of rijden. Er zijn mogelijkheden om deels met de boot te gaan of in het geheel over de weg te komen. De totale reis kan binnen en dag worden afgelegd behalve wanneer je kiest voor een langere bootreis.

Ik ben niet zo’n prater in de groep, gaat het dan wel werken?

Voor alle deelnemers geldt dat ze op hun eigen manier deelnemen. De ervaring leert is dat ook de stillere types de ruimte ervaren om dingen te delen, omdat iedereen zich open opstelt.

In de video zag ik deelnemers met rode petjes, waarom is dat?

Tijdens de video-opnames was het jachtseizoen gaande. Op deze manier lieten we duidelijk zien dat we hiervan op de hoogte waren en rekening mee hielden. De geplande weken voor de komende tijd zijn buiten het jachtseizoen en een rode pet is dus niet nodig.

Hoe weet ik wat ik allemaal moet meenemen?

Vooraf ontvangt elke deelnemer een complete paklijst met alles wat nodig is voor de outdoorweek.

Hoe gaat dat met eten tijdens de outdoorweek?

Je wordt gekoppeld aan een van de andere deelnemers met wie je samen afstemt wie een kookstelletje meeneemt en wat jullie gaan eten. Je ontvangt een document met daarin handige tips en ideeën voor de maaltijden.

Hoe zit het met telefonische bereikbaarheid tijdens de Outdoor Coachweek?

De deelnemers leveren hun telefoon in bij Hunter Coaching en geven het nummer van Hunter Coaching door aan hun contacten. Bij nood kan de telefoon van Hunter Coaching worden gebruikt. Wanneer je op deze afspraak een uitzondering wil, kan dit in overleg.