SNOEKVISSEN ZWEDEN, VÄRMLAND, HAGFORS

SNOEK VISSEN ZWEDEN

Wil jij snoek vissen in Zweden? Dat is heel gaaf en nog leuker met een visgids. Harm Oosterhuis kent de meren in Zweden, weet waar jij snoek vangt en met welk aas! Of je een ervaren visser bent of misschien nog (bijna) nooit een vis hebt gevangen, je bent allemaal welkom op de boot van visgids Harm!

REGIO: Hagfors, Värmland, Zweden

Je hebt deze mogelijkheden:

 • Een dagdeel (4 uur) snoekvissen met de boot op een van de meren in de omgeving van Hagfors. Max 3 vissers (€250)
 • Vliegvisles (1,5 uur)  (€95)
 • Visles, de basis van het vissen leren, vissen op voorn en baars met vaste hengel of werphengel. (1,5 uur)(€85)
 • Supertour, avond vissen (4 uur), overnachting op onbewoond eiland en een gevangen vis eten. (€575)
 • Bootje met trailer en fluistermotor huren zonder gids. (€135 voor 5 uur, €180 voor 12 uur, €550 voor een hele week)

Een wat uitgebreidere uitleg van de verschillende opties:

 • Dagdeel snoekvissen
  Een ochtend, middag of avond (4 uur) snoekvissen met de boot op een van de vele meren rondom Hagfors. We spreken af op locatie en daar kun je meteen instappen. Afhankelijk van de omstandigheden gaan we werpend en/of slepend vissen. Het doel wordt snoek vangen en je kunt zelf aangeven of je liever voor de aantallen gaat, of gericht op de grootsten van het meer. Het is mogelijk om je eigen materialen te gebruiken of hengels en aas te huren. (€15).
 • Vliegvisles
  De basis van het vliegvissen leren, zodat je met succes met de vliegvishengel aan de slag kunt. Je leert het “op het droge” en gaat pas daarna echt vissen met de vliegvishengel. Zo leer je de juiste techniek en zul je daarna met veel plezier en succes vliegvissen.
 • Visles
  Voor wie nog geen of heel weinig ervaring met het vissen heeft, is dit de ideale optie! Je leert echt de allereerste basis van het vissen en vangt ook meteen je eerste vissen. Ook zeer geschikt voor (ouders en) kinderen. Je leert alles over aas, vissoorten en techniek die je nodig hebt om je eerste vissen te gaan vangen!

Voor VRAGEN of BOEKINGEN kun je bellen of appen naar 0031612451915 OF bellen/sms naar 0046793505111

HARM OOSTERHUIS – VISGIDS IN ZWEDEN