OUTDOORWEEK COACHES EN THERAPEUTEN

Outdoorweek voor Coaches en Therapeuten
HARM OOSTERHUIS NEEMT JE MEE IN DE ZWEEDSE NATUUR!

Als coach of therapeut ben je altijd bezig om anderen te helpen. Jouw passie is om anderen te helpen helen, ontdekken en groeien. Maar wanneer heb je zelf nog de tijd om te ontdekken wat er in jou nog verborgen ligt? Hoeveel rust en energie gaat er nu echt naar jouw eigen groei? En hoe heel jij van de grote en kleine wonden die je in je leven hebt opgelopen?

Deze week is bedoeld om even afstand te nemen van je dagelijks leven. Je werk, relaties en je normale woonomgeving. Je gaat dagenlang helemaal op in de Zweedse natuur. Waar je samen met andere coaches en therapeuten ruimte gaat maken voor jou! Wildkamperen en hiken door de bossen, langs rivieren en meren. Kampvuur en goede gesprekken. Heerlijk!

Om een goede coach of therapeut te zijn, helpt het enorm om dit  ‘groot onderhoud’ te plegen. Niet omdat het nu zo slecht met je gaat, maar omdat je vol passie en energie wilt kunnen geven aan jouw klanten/cliënten, je partner/gezin en anderen in je omgeving. Deze week geeft je een enorme boost om nog meer van betekenis te kunnen zijn voor anderen. Een kado aan jezelf en je omgeving!

Je krijgt van tevoren een paklijst waar alles op staat wat je nodig hebt en krijgt ondersteuning bij het uitstippelen van de reis. Voordat je definitief kunt deelnemen vind een kort gesprek plaats met Harm. Samen onderzoeken we of je fysiek en mentaal klaar bent (of op korte termijn kunt worden) om deze gave trip te kunnen maken.

Eerstvolgende data: 26-31 mei 2024
Prijs: €995 exclusief reis.

Meer informatie
over de Outdoorweek voor Coaches en Therapeuten Zweden?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb jij behoefte aan:

  • AVONTUUR??

  • RUST EN STILTE?

  • GOEDE GESPREKKEN?
  • GELIJKGESTEMDEN?

Dan is de Winterexpeditie Zweden echt wat voor jou!

Wil jij je meteen aanmelden voor deze winterexpeditie?
Klik dan op de link en vul je gegevens in!